Kerap kencing ketika hamil

Hi momies . Sy nak tnya normal ker preggy 8 mnggu 5 hari . Tiba² kerap kencing . #bantusharing_bunda

3 Balas

Sama sya, aayik2 kejut hsbnd pergi toilet sbb takut kdg saya suka peningg, takut jdi ap2,sya hri ni week 9, smlm setiap sejam terjaga kencing, mgkin minum air manis sama kot.

2y ago

Tu la sis, kalau kat rumah toilet dlm bilik kdg pegng dinding je, ni balik kg pulak, kdg tandas rmh kat blkang. Hehe, kena la terpaksa kejut hsbnd.

yess, that normal sis.. jaga makanan & banyak minum air.. jgn lakukan aktiviti yg membuat penat

2y ago

ok sis thankyouu info nyaa🥰

normal 😁