Masalah Hb Low☹️

hi momies semua😬👋🏻 saya pregnant dah 24minggu... hb saya masih 9.6,9.7,9.8 ☹️ saya nak minum susu ibu mengndung yg ade perisa coklat tu doc tk bagi sbb risau gdm sangkut.. tapi klau susu low fat tu tkboleh telan😩 ade org kata makn ubat hospital nnt baby besar😭😭 stress la mcmni😩 ade apa apa tips boleh share tk?☹️#pleasehelp #firstmom

17 Balas

saya haritu turun hb jd 10.5 je...lepastu try minum jus delima yg viral tiktok tu alhamdullilah jd 12.0 dh skrg

sy hb okk 12,13 ...sy amalkan pati delima dgn zincofer...last2 misi KK bg obimi pulak dia cakap hb tinggi sgt

Betul sy pon amalkan jus pati delima . Awal2 ja low lepastu maintain ja alhamdulillah

saya minum susu hl.. orng kata xlekat gdm n hb akan cntik jgk

boleh makan jambu batu, minum jus delima. sy makan obimin.

makan zincofer ke puan? byk kann makan buah jambu batu

beli pati delima sis