sakit bawah

hi momies semua, ada dekat sini yg due 9/10 tak, saya dah sakit bahagian bawah, kalau bangun tidur, duduk dulu tpi rse mcm kepala baby tekan dkt bawah jdi sakit manja2, nak jalan pun rse dh kepala baby mcm dkt bawah, checkup pun nurse kata kepala sudah masuk bawah, betul skrg sy dh 37 minggu, ada apa apa tips untuk cepatkan bersalin/bukaan? #firstmom

2 Balas

due sy 12.10 sma lah kita mom , sy pn dah start rasa kelangkang tepi ne sakit . nurse cek memang dah turun jgk . harap2 cepat la masuk laluan .. bytheway sy bakal anak yg ke3, jarak kedua dgn ne 3tahun.. 🤗

due kita sama.. sama juga sakit bah bawah ... tapi moga turun tanda masa suami ada.. sebab pjj dengan husband .. moga dipermudahkan urusan puan