39week5day

hi momies nk tnya ni..tadi msa duduk ada terasa hangat sikit mcm ada cecair yg keluar lpstu check kt toilet mmg basah sedikit..cecair dgn keputihan skli keluar sbb sllu ny klau keputihan pekat tk cair..adakah itu perkara biasa momies ? #firstmom #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Sebaiknya sis pergi ke doktor untuk check. Ada possibility untuk leaking air ketuban. Tapi ada possibility jugak untuk keputihan jenis cecair. Sebab haritu saya masa 37 minggu, ada air meleleh warna jernih, pergi check rupanya keputihan jenis cecair bukan ketuban. Tapi sebab sis dah sangat dekat dengan due, boleh jadi leaking tu. Segera ke hospital ye sis

2y ago

oh..oky thank you ♥

sis dah bersalin ke?

2y ago

ha dah awak .. hritu ada bedarah terus gi hos jalan dh buka 1cm skng tngh berpntng