BABY CARRIER

Momies nak tnya boleh... Anak sy bru 1bulan 22hari... 22hb ngn 23hb nnti sy nk pergi bercuti ... Saya ad beli baby carrier untk anak snng nk dukung nnti sebab pegang skjp pun dah lenguh... Soalan saya boleh ke sy nak letak dia kt dlm to tapi kejap2 jelah xlama mcm baby umur 4-5 bulan.. Just skjp2 je .. Help me momies mama dia dh la kecik xlarat nk dukung anak yg terlebib bam2 😣 jgn kecam momies #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

kalau awak beli baby carrier yg jenis start baby pun bole guna takpa, sbb baby carrier ni pun byk jenis .