Alahan petang hingga ke pagi

Hi momies nak tanya sy dh 7 weeks nk masuk 8 weeks... Normal ke kalau sy jenis mabuk atau alahan pada sebelah petang hingga ke subuh.. tapi subuh ke tengahari elok je (kadang2).. lepastu lapar sangat2 smpai 3 pagi duk goreng nasi kat dapur hehehe... Dan satu lagi normalke kalau badan rasa sakit macam lenguh2 lepastu kaki rasa tegang je? Ada tak cara nk kurangkan sakit badan and lenguh kaki terutamanya waktu malam? #seriusnanya #firstbaby

3 Balas

Normal rasanya. Kita 4minggu pertama, loya pagi sampai petang, minggu ke 4-11, loya lepas maghrib pulak. Suruh husband urut2 sikit malam2 sebelum tidur. :)

Normal je tu sis.. baby first saya dulu pon mcm ni gak, yg no 2 skrg ni tgh pregnant lg lain sgt pengalaman mngandung dr kakaknya dulu 😩

normal saja. saya ada gerd first trimester. makan sikit sikit tapi selalu. bantu juga dgn rasa mual. minum air yg cukup.