Berapa kali bayi membuang

Hi momies nak tanya bayi membuang berapa kali sehari yang normal ye..?#ingintahu #seriusnanya #firstbaby

3 Balas

sehari sekali.. 2 hari sekali pun ok.. kalau tak berak lebih 3 hari tu yg tak normal.. kalau risau anak tak berak.. boleh try urut tapak kaki dia seminit belah kanan, seminit belah kiri.. InsyaAllah dia akan berak..

12mo ago

Alhamdulillah.. semoga baby and mommy sihat² selalu.. 👍🏻

baby saya 1 hari sekali..ataupun 2 hari sekali..doc pesan kalau lebih dari 3 hari kena rujuk dgn doc..tp kdg² oke jee..

baby sy sehari sekali. jarang membuang lebih dari tu.