Apa perbezaan antara baju size NB dan 0-3

hi momies nak tanya ada beza ke baju antara size NB dan 0-3. saya agak confuse harap ada yg sudi reply #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

3 Balas

beza sikit je. cm sy beli sikit je baju size newborn sbb depends berat baby mcmn. lepastu standby beli baju size 0-3. sbb kdg org lahirkan baby ada berat lebih 3kg or 4kg.. so da boleh pakai baju size 0-3

Ada,newborn lebih kecik, 0-3 besar skit bila nak pakai masa newborn …

xde beza.