Morning sickness

Hi momies, mcm mana nak kurangkan rasa mual. Saya rasa tak larat sangat sebab rasa mual and muntah, asal makan je muntah. Minum air pun boleh muntah😢 #pleasehelp

2 Balas

inilah salah satu ujian ibu mengandung. ada yg teruk sampai warded. cba masa sis rasa mual tu letak minyak cap kapak kat hidung? dan cba makan sikit tp kerap. mmg bab muntah ni xle nk buat apa. ada yg sekejap ada yg lama

sama mcm sy ... tp slalu standby asam2 utk hilangkan loya ..