Perut kembung. Adakah heater sesuai dipakai

Hi momies. Kalau ikutkan sy dh masuk 8 weeks. Tapi scan smlm doc cakap masih belum nampak apa2 dalam kantung. Berderau juga bila doc cakap mcmtu. Lately sy selalu sgt kembung perut. Is it safe utk pakai minyak angin and pakai heatpad kat perut utk buang angin? Sbb sy rasa sgt2 tak selesa sampai tak boleh tidur. Helpme momies#firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

minyak angin jgn ltk dkt perut. ltk dkt bahagian lain. bloated tu kena mntk ubat angin dkt doktor. atau boleh try yoga exercise utk buang angin. krg kn makan yg sebabkan angin, kobis, ubi, kangkung, teh and so on.

2y ago

noted