menyusu dan makan babby

hi momies .. baby girl saya 10 bulan 29 hari kalau menyusu selang 3@4 jam minum 4@5oz ja .. momies yang lain ada baby sma jga ka?makan bubur lembek 1 1/2 senduk#seriusnanya #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

anak sye dr 6 bln kot memg mnum 4-5 oz gap 3 jam.. skg 11 bln pun sme.. cuma mkn da 3x sehari.. brekfast: oat+buah.. tgh hri n ptg menu nasi.. kdg2 ade bg snacking mcm bubur sum2, puding roti..