Anak 8 bulan mengelak susu time tidur

hi momies, anak saya umur 8 bulan. susu 7 oz setiap 5 jam. makan okay tapi tak terlampau banyak. susu ontime tak cepat tak lambat. tapi kalaau malam 11 - 7 pagi kalau time susu mesti kena paksa. dia taknak bukak mulut. atau normal untuk anak 8 bulan tidur sepanjang masa ? tolong pencerahan #bantusharing

1 Balas

anak saya susu kurang . 1oz sejam . tgh mlm msti nk susu jgk. sbb ank jnis tdo tk jerap. kjp2 bgun cri susu . akai nk isap puting botol sbnrnya