Baby 11 m sakit tekak

hi momies, ada tak sini anak korg baby 11 m sakit tekak? ada tips tak nak kurangkan sakit tekak. dia taknak minum susu or air sampai tak kencing🥹 dia nak minum tp bila minum sikit dia terus tolak pastu nangis. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Balas

haritu gi klinik n doktor bagi slip ubat untuk beli kat farmasi. sebab nak beli any ubat yg takde kat kk untuk bby bawah setahun dekat farmasi kena ada kebenaran doktor. cuba minta doktor slip ubat

bg susu sejuk.. yogurt sejuk.. buah2 sejuk..blh bt ice cream homemade.blh Cr kt farmasi spray utk ulser