Perancang Kehamilan

Momies… Ada sesiapa pakai IUCD? Boleh share pengalamam tak? I baru bersalin bulan February (czer) I baru pasang last 2 weeks. Sepanjang tempoh itu, I bleeding tak sure itu darah period ke darah nifas ke. Sebab darah nifas I ni on and off juga. Appointment I dengan hospital bulan 7 untuk tengok placing IUCD. Apa patut I buat eh, ni darah period ke? Seawal mana darah period keluar? Dan selama mana darah nifas kering. #ingintahu #bantujawab #bantusharing #newmom #confiuse #FebruariBaby

2 Balas

Btter segera ke klinik untuk check Saya pakai iucd kat 3 tahun tak pernah jadi lagi macam tuu…