Batuk waktu mengandung

Hi momie semua , boleh suggest kan tak ubat batuk yang selamat . Now dah 1 minggu batuk sbb takut makan ubat just minum air limau n madu je . #firstbaby #pleasehelp #bantusharing pregnant 22 week

2 Balas

Hai. Saya pernah alami batuk ketika hamil. Yang boleh saya kata better jangan minum banyak ais dan minum bergula banyak sangat. Bab ubat batuk saya dapatkan ubat dari kk atau klinik (boleh bagitahu sis hamil).

2y ago

Maaf mommy saya tak pernah guna ubat ni lagipun better ambil ubat yang bersesuaian dan dapatkan consultation daripada doktor. Saya masa hamil memang tak berani beli di farmasi tanpa preskripsi

saya beli ubat batuk mucolix di farmasi sbb tu je yg dorang suggest untuk pregnant