Telur baby boy besar Dr saiz normal.

Hi Momi, nak Tanya pendapat or petua. Baby sy lahir 28/2. Baby boy. Telur dia besar Dr saiz normal. Masa dlm wad doct ada suluh dgn lampu. Nampak jernih macam air je. Doct cakap jgn risau, dia x sakit. Ada kes dia akan surut sendiri & kalau dia x surut, after 2y baru kene bincang balik nak buat rawatan camne. So skang dia dah 2month dah. Dan Telur dia xsurut2 Lg. Ada tak Momi yg ada pengalaman baby dia camni jugak. Or ada apa2 Petua yg boleh sy ikut. #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

maaf tau ,kalau silap . mcm anak saya dulu doktor kata juga mcm tuh, tapi normal je n mmg akan hilang. kira 4bulan check okay je. tapi saya dulu duk tuam telur dia je la.