Due 25/06/2024

Hi mom2 sy selamat melahirkan baby girl 20/06/2024 secara normal. Terima kasih byk kpd mom2 yg sudi membalas segala semua soalan sy selama ni. Moga dipermudakan segala urusan mom2 yg masih menunggu hari kelahiran si comel🥰#firstmom

1 Balas

Tahniah awak dan selamat berpantang. Semoga dalam keadaan sihat selalu, due kita sama tapi saya baby masih selesa dlm perut, 24hb dah kena serah diri.. semoga urusan bersalin saya nanti mudah dan cepat sahaja amin ya rabb

2w ago

Aamiin yaAllah moga dimudahkan urusan awk & baby nti💪🏻🥰