Bagaimana sekiranya ada plan nak bersalin Di hospital swasta?

Hi mom's, sya nk Tanya apa persediaan Dan agak nya bila usia kandungan yang sesuai sekiranya ada plan nak bersalin dekat hosp swasta? #firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Bila bila masa sesuai. Selalunya procedure hospital perlu hadiri check up routine minimum 3 kali. Nak lagi senang nanti awak call hospital yang awak nak tu.