sakit perut lain dari lain

hi mom , sy 36w6d harini .. smlm perut sy sakit lain dri yg lain . sy tgh mngiring ke kiri pstu mcm ad benda bergerak dri kiri k knan mcm memulas gitu dia lalu kat pinggang . dia brulang 3kali . rse mcm disedut pom ye mse dia brgerak dri kiri k knan tu .. tu skit ape ek nmenye ? sy xprnh senggugut . tu k senggugut atau tu contraction palsu ye ? sy smlm start on ubat gdm . k sebab tu jgk yg jadi skit prut ? maaf smua sy xthu .

1 Balas

contraction kot..makin sakit ke?

9mo ago

smlm je rase .. hrini xde dah rasa sakit yg sma .. skrg sakit kat dada pulak mcm sesak nafas nk trik nfas dlm2 xbleh .. mcm ad tulang baby pom ye kat dada ni .😅