Datang haid ketika hamil

Hi...mom semua...saya hamil 4minggu lebih...tapi saya datang haid...saya tiada rasa sakit normal sahaja..Hari ini sudah 3 Hari keluar darah..1.3 saya sudah pergi hospital..check tapi doc bagi tarikh 21.3 untuk repeat scan balik...perlu ke saya ke hospital lagi...adakah normal?#ingintahu

2 Balas

xnormal. ovum dah disenyawakan xboleh ada period. yg u alami ni ada pendarahan. bukan period. boleh pegi emergency atau klinik swasta lagi better.

1y ago

boleh pegi klinik swasta pulak. dorg punya ultrasound mesin lagi canggih dri hospital.