Elak bby kuning

Hi mom semua sy sekadar bertanya kot2 ade y b pengalaman.. Ade tk mcm amalan pemakanan semasa preg untuk elak bby kuning nanti? Sy baru 6 bulan .. Just nak tau boleh sy amal.. #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Balas

Sy x amalkan apa2 cuma jaga mkn since hb sy low. Tp alhamdulillah bby kuning cuma 4 hari saja. Org lain pn terperanjat sbb usually bby kuning lama nk turun.

2y ago

iye ke? sbb risau jugak kn kesian kn bby.. tkot kuning.. tp sy tk minum tea ke tea o kopi sejak kandungan 2 bulan.. kalo Nescafe sy memang tk minum dari kecik sbb tk suka bau dye sy pening kepala..