Lendir Tanda nak bersalin?

Hi mom semua, ni lendir tanda nak bersalin ke? Firstmom jd sy tak tahu mcm mana#firstmom

Lendir Tanda nak bersalin?
4 Balas

last week saya ada keluar macam ni jugak, terus refer hosp.. check bukaan belum lagi, doc suruh balik dulu. Kena datang semula kalau ada contraction yg kerap / ketuban pecah..

Yup ni lendir tanda bersalin. Boleh lah kalau nak pergi hospital. Pergi je utk check bukaan. Kalau dia suruh balik awak balik lah. Semoga dipermudahkan urusan

berapa lama lepas keluar tanda sis bersalin? sbb saya keluar tanda juga harini tp lendir + fresh blood.

1y ago

Berbeza setiap org puan. If xde contraction n xsakit then xpe je.

Iyaa ,, tanda dah tu .. boleh lah refer nurse or dokter ..

1y ago

Tahniah 💕 selamat berpantang 🫰🏻