serious nak tahu

hi mom semua, nak tanya, kalau first mom, patut tak beli brest pump? baby cot patut beli tak? susu apa patutt standby untuk newborn? #firstbaby #firstmom #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

manual breast pump as backup (if bby masuk wad). tak recommend electric klu ibu housewife. bby cot : not necessarily, sbb if awk xpandai pakai it's wast susu nb : not necessarily. lps bsalin normal klu susu bdn sikit. mintak misi kat wad ajar urut breast bg ada ransangan susu. dan keep bf baby.