Ais susu ke bukan?

Hi mom.. Saya pregy baru 20w, samalam rasa gatal area niple tu jadi saya garu la pastu tiba² terkeluar air dari niple tu, dua² niple terkluar air, tapi x de colour, agak jernih, itu air susu ke?? Sbelumnya ada jugak trkeluar air tapi sikit je, setitik camtu masa saya tengah bersihkan niple, sbb start 16w camtu area niple atas dia selalu ada putih² di celah² garisan niple tu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

mcm sy drp 16 week dh kluar air jernih mcm tu. air tu mcm melekit kan

1y ago

haah melekit..

Itu susu awak. Lap dan cuci macam biasa je. Jangan picit tau.

1y ago

baik thanks yaa😊