Apa pendapat momy semua yer?

Hi mom , saya nak tanya.. haritu doctor ada bgi saya 4 jenis ubat vitamin ,termasuk folic yang untk tambah darah tu.Kalau macam saya nk makan obimin! masih perlu lagi ke saya ambil ubat yg hospital bagi? Mana yang lebih baik pada pandangan mom semua.Boleh jelaskan atau pendapat tak? saya first mom#pleasehelp #firstbaby

1 Balas

kalau doctor yg bagi perlu, kalau bukan doctor yg bagi main beli dkt farmasi x perlu. obimin tu kalau doctor x bgi xyah mkn. mkn yg doctor bagi je.