Nasi Tomato.

Hi mom. Saya nak tanya , dalam pantang boleh makan nasi tomato tak ? Saya baru pantang 3 hari. Kena masuk wad kul 7 petang harini sebab baby tak boleh balik lagi. Saya sibuk kehulur kehilir settle apa yang patut sampai lupa nak makan. Bila dah masuk wad , baru teringat tak beli makanan. Depan wad ada lah mcm kdai² gitu. Tapi jual nasi tomato je. Boleh ke eh nak makan ? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #Sharing_dong_Bund #ingintahu 🥲

2 Balas

ayam dan nasi tu boleh makan sis. sayur acar mentah tu jgn di mkn ada nenas dan cuka jika tak silap. tawakal saja sis moga dipermudahkan

Boleh sis. Asalkan takde alahan