Kuning bayi

Hi mom saya nak tanya anak saya 11 hari kuning dia sekali dua je turun lepas tu naik je manjang sampai sekarang.Dia kuat nyusu setiap 2 jam kadang2 sejam setengah dia nak susu.Berak 3 kali sehari kencing banyak tapi kuning dia tetap naik.Kenapa ye agak2 kuning dia makin naik ? Mommies ada tips tak nak turunkan kuning.Saya risau dah 11 hari kuning dia taknak turun 🥲#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

tips dia mmg menyusu je. baby saya 2 bulan baru turun kuning. buat apa pun tak jalan. mmg susukan aje. nanti dia hilang sendiri. sabar dan kuatkan hati je asalkan berak kencing menyusu normal