Wajar kah klau skit di bawah payudara.

Hi mom.. Pernah kmu smua mnglmi apa yg saya alami. Bahagian bawah payudara sblh kna bawah terasa sakit.. Apabila saya mau baring ataupun bangun dari tmpt tidur.. #ingintahu #carapenyelesaian

1 Balas

Bwh payudara dkt tulang rusuk ke?? Sbb sy pon tgh alami situasi rasa sakit/pedih dkt tulng rusuk kanan smpai kebelkng terasa..kalau mgiring tpksa ubah2 posisi..tp sakit ni dtg on off

5mo ago

Ya.. Tpi skrg dh ok.. Kata nurse masa tu, klau skit bhgian itu normal sbb bby makin tumbuh kebesaran bby di dlm kandungan kita.. Tmbh juga itu kaki Baby..