Anak umur 2 bulan 24 hari

Hi mom , normal ke kalau anak saya suka menagis bila pergi tempat orang ramai , contohya mall and supermarket . Nagis macam tak stop stop and macam kene pukul je . Bila bagi susu and tido pun dia taknak , keep crying je smpai muka merah merah . Bila sampai rumah baru dia stop cry and okey je . Btw before pergi mana mana saya dah bagi dia kenyang dulu dekat rumah . Susah dia nak bawak kemana mana 🥲 masa habis pantang dia okey je bila bawa pergi supermarket or mall tak nagis pun , nagis sbb nak susu and tido je . #firstbaby

5 Balas

mungkin baby awq tak bole bunyi bising tu dia x bole tido , cuba bwk dia masuk kereta dlu tidokan dia