Detak jantung baby

mom nak tanya sikit..normal ke detak jantung baby 14 week blom terdengar?.. harap ada yg menjawab sbb ni first baby#seriusnanya #firstmom #firstbaby

2 Balas

sye 15 w dh bleh dgr.. nurse di KKIA yg check.. klu nurse yg dh otai.. mmng mudah dpt.. lpastu...mse duk dgr tu...jgn terkejut...klu tbe² hilang dgup.. sbb sye bru alami...nurse gelak . sye scond bby n nurse kata.. sbb baby kecil lg.. ruang luas.. mmng akn lari²lh.. pling tepat 20w+

kalau guna ultrasound boleh dgr dh. kalau doppler mmg x dgr. 23w above bru dgr guna doppler. tu pon kalau nurse tu pandai carik.

2y ago

sy 14w nurse da dgr heartbeat dr doppler tu.. sis kalo risau n ade duit lebih try la scan di swasta utk dgr heartbeat..