Gurita & Bedong bayi

Mom mau tu dong,sbnrnya smpk umur brp bayi di gurita & bedong yaa??

30 Tanggapan

Aku dr awal g pakai gurita Bun bedong pas dr rumah sakit ajah selebihnya ku pakein slepsuit bun

Baby ku gurita sampe puput pusar, di bedong kurang dari 1 bulan. Soalnya baby gak nyaman

Sesuai kondisi bayi ny mom. Biasa ny bayi ny akan bereaksi klo tdk mau lg di bedong

Klo aku rencana besok lahiran gak ada acara gurita2an sama bedong2an bun..

Gurita sampai debay puput puser aja,, bedong biar debaynya anget,,

Dari lahir bayi ku ga diguritaan, tapi bedong sampai 40 hari

Anakku gak di pakein gurita bun..kalau bedong cuma 1minggu

bayiku smpe 2 minggu aj bun hehe hbis itu dia gk mau lagi

aku gak pake gurita klo bedong pas abis mandi doang bun

Dr lhr gk pk gurita cm dibedong kurang lbh 2blnnn