Berat baby

Hi mom i'm stressing out about my bby weight mcm2 dh cuba knapa berat mningkat sikit stress tiada sokongan kluarga trdkat malah membnding2kn ank kita dgn org lain ada yg tnya tak bgi ank mkn ke but i'm struggle mcm2 give my bby mkn mcm2,ank umur stahun weight 8 plus help mom2 give your opinion#firstbaby #firstmomfirstbaby

2 Balas

BMI anak normal tak? If normal then nothing to worry and no need to stress😊 Mulut orang biasa la tu. Masuk telinga kanan, keluar telinga kiri, jangan simpan di hati. Anak saya genap setahun baru 7kg. Now 1y9m, 9kg. But her BMI is normal. So I have nothing to worry 😁

as long as bmi ank u normal..xpayah risau dan stress