Susu badan

Hi mom. Boleh tak bagi tips untuk bnykkn susu badan atau bagi resepi masakan dn makanan yg boleh tambahkn susu badan #advicepls #pleasehelp

3 Balas

Kebiasaan utk milk booster boleh try makan kurma , minum air milo panas, makan lobak putih , air rebusan kurma merah+longan (tapi ni leceh sikit nak kena buat hihi) , nak sng mkn nufiya lactation jelly mudah dan sedap ☺️

Boleh minum air halba campur madu sikit. Air barli pun bagus.

boleh Cuba susu kurma