Bgaimana cara consume ganilia

Hello mom, ada tak yg start consume ganilia smsa week17. Dkt btol ni tulis ambil 2biji sbelum makan.. Tp sy tak lalu nak mkn ubat before mkn. Boleh tak klau sy mkn dlu bru ambl ubat ni? And, msa sesuai utk consume pagi or malam? Trima kasih sudi jwab ibu2.#pleasehelp

Bgaimana cara consume ganilia
2 Balas

saya ambik waktu sebelum makan untuk bagi ganilia ni berkesan.. sbb doktor ckp klu nak consume vitamin yg ada iron kena ambik masa perut kosong baru lah dpt diserap oleh badan dan baby dalam kandungan

kalau nak ambil ubat selepas makan pastikan jarak dlm 2 jam. pagi/malam tak kisah bila boleh makan

2y ago

Thankyou mom❤️