Salam mommy2 semua

Mnta share tips,cara nk bykkn susu bdn?nipple crack,stop df 2hari je sbb nk bg sembuh sikit.try df balik,susu xde.ank menangis xnak isap.try pum pon dpt xsmpai 1oz utk dua2 belah.stress rasa😩 #1stmom #pantangday18

1 Balas

check balik cara lekapan..klu sakit masa df meaning bby hisap bhgian nipple sahaja, bukan areola...blh minta misi kk tlg check. buat oral stimulation utk train bby jelir lidah tangkap masa df. utk susu bdn, ibu kena mkn minum cukup (3x main meal, 2x snacking). pam pun jgn guna letrik punya..pkai manual, xpun marmet.