Bayi 2bulan

Hi mmy semua , saya baru je habis pantang anak dah nak masuk 2bulan , saya bersalin secara czer jadi masa menyusu kan anak saya lebih kpd baring , saya ada tgk cara btul utk menyusu kan anak sambil baring tapi anak saya lebih selesa kepala diatas lengan saya , mmy rasa okey tk? Ke ada effect lain utk tengkuk bby #First_Baby #firstmamy

1 Balas

sy czer, lg selesa bf pangku/kepala bby dkt lengan sy. pkai nursing pillow tu tak rasa sakit pun.