susu/ceasar

hi mmy, normal ke klu ceasar bila bby hsap susu kita rahim kita rasa ngilu? msa buat breastpump pn mcm tu jga#bantujawab #SeriusTanya #firstmom

5 Balas

sy bersalin normal..mmg akan rasa sakit2 sikit dkt rahim mcm senggugut tu sbb rahim nk mengecut..kdg menyusu ank tertunduk tunduk bdn sbb thn sakit 😅

7d ago

oh klu mcm tu normal la pula. mmg trasa nyeri dia kat situ. ,😂

normal.. sy bsalin normal.. bila ank nyusu, ada rsa tak selesa dlm rahim.. tp nti lama² xde la mcm tu lagi..

ya normal. bila ank susu , darah kotor tu smua nnti kluar sbb tu skit2 kt situ. bagus ank susu badan

sy jd cmtu bila bby nyusu lama...dlm 30minit keatas. klu pam takde pula.

1w ago

oh mcm tu . sy klu dah pam ok skit