ada yang sama tak?

hi mmy mau tnya,, sy skrg 33 weeks day 1,,normal ka baby dri kmrin active btl? ya la kadang rsau jiga klu active btl,, rsau tak minta2,, rsau kena lilit dngn tali pusat tu,, mcm2 main d fkrn ni... ada yg sma tak? #pleasehelp #advicepls

2 Balas

Jgn fikir yg bukan2. Fikir positif je. Sy hritu pegi hos sbb fikir baby terbelit tali pusat sbb dia aktif sgt. Kena sindir je dgn doctor 🙁

1y ago

oky sis🙏🙏tu sbb sy x suka pegi kk klu jumpa nurse bgs syukur,, tapi sllu jumpa yg krg ajar🥴take care sis

sama..sy 33week jgk..mmg aktif sgt rs..smpai senak setiap kali dia bergerak tu dan x blh berdiri lama sgt

1y ago

kan sis.. kita mama2 happy ada,rsau ada🥴