Sakit perut

Hi mmy arini sy 34 minggu 4 hari dh.. Kebelakangan ini sy cirit sakit betul perut .naik melecet dah. 😭 Dari punggung ke peha dh pelecetnya ,Tak tahu salah makan apa.. sy x rasa ni tanda bersalin.. harap2 cukup lah bulannya.#ingintahu .

1 Balas

34w masih blm cukup bln,Klau awk bersalin maybe bby kne thn dulu..melainkan Klau x de mslh n berat bby okay bru dpt keluar sekali..Klau cukup bln 37w+ bwh 37w bby dikira prem