ubat cair darah

hi mmies kat sni ada tak mcm sy yg hari² nak ke kk/hospital utk suntik cair darah ni. penat la hri² nak pegi, msa ubat kna bagi mereka tak bgi syringe. ada tak ibu² yg czer mcm sy? #firstmom #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

2 Balas

dorg xbg cucuk sndri ke? sy dpt ubat tuu mmg dh dlm syringe sis .. tinggal tanggal plastik dia, terus cucuk je .. buat sndri je kt rumah

2mo ago

xsemua tempat bg cucuk sndri. nk xnk kena hadap la. sy lg la pantang sndri, hari2 naik turun rumah flat xde lif semata nk pi cucuk. usung bby. demi kesihatan sndri kan.

awk dpt heparin ke?

2mo ago

sy discaj hri tu tak kna bgi tau apa², sbb sh 1st mom. dtg je ambl ubat dkt frmasi. tak pla bgi syringe utk ccuk sndiri. kwn yg lain pla lain² juga tak sma. beza heparin dgn cleaxne tu..