Braxton hicks ke tu?

Mlm smlm semasa nak tidur saya rasa mcm ada something mcm nyilu di bhagian ari2 dan serentak di belakang badan (area pinggang) mencucuk2 tp mild sangatttt . Saya menunggu hari nk bersalin tp tanda bersalin mcm lendir pecah air ketuban belum ada lagi tp smlm first time rasa mcm tu semalam . Saya tak catat dkt apps smlm sbb saya rasa mild sgt Braxton ke tu? #firstbaby #bantusharing

1 Balas

kalau kerap dah boleh pergi hosp sis...sis skrg mcm mne okay ke ,kalau dah tk sakit tu mean kontraksi palsu

11mo ago

False alarm je smlm tp first time rasa haha tapi teruja!