Saya baru balik dari klinik, miscarriage. Usia kandungan 6minggu 4hari..

miscarriage.. Permulaan keluar darah merah muda diikuti merah pekat..

9 Balas

saya sedang mengalami, baby 5w5d.. tapi bleeding biasa, sy takot misscarriage jugak.. dah pegi hosp, doc ckp slagi darah tak penuh satu pad, it’s normal.. tp perut sy rasa mild senggugut tu

Allahuakbar .. semoga sis sentiasa kuat dan tabah...pantang elok3 ..in Syaa Allah kedepan akan ada rezeki lagi...

Semoga sis sentiasa kuat & tabah... Semoga dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat 💞...

Semoga sis tabah dan redha InshaAllah ada rezeki yg lebih baik sedang menanti Aamiinn

semoga sis kuat dan dipermudahkan segala urusan, semoga ada rezeki yg lain utk sis

Sabar sis ya ,Allah swt sedang aturkan yg terbaik buat sis insyallah Aamiinn

Terima kasih. InsyaAllah.. Moga segala kebaikan buat awak juga..

Sabar ya, ini anak pertama ke

Semoga sis tabah dan kuat