Minyak baby selain yu yee

Hi minyak apa ya bagus untuk baby newborn?selain yu yee#firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

6 Balas

minyak kayu putih yg parrot brand tu...omg..sgt wangi..tp x panas...sesuai untk newborn..kalau yuyi Tu..jgn ye..sbb panas sgt...ada LG satu brand sya bru jumpa d shopee..brand dri Indonesia..jenama Konicare..minyak telon plus..wrna purple botol dia..itupun best... second baby ni nnti nak try pakai ni..sebab dh beli haritu...

kalau boleh elakkan pakai minyak yuyi dekat ank newborn. kalau dh berumur 2 tahun keatas baru boleh n sesuai. minyak yuyi panas. bawah 2 tahun pakai minyak telon saja apa2 brand pun takpe. kalau umur 2 tahun pun suggest pakai 1-2 titik je.

Minyak bayini. Google je warna hijau. Dekat mydin ada jual banyak, kedai kiosk jamu pun ada. Anak dari baby sampai 3tahun pakai lagi. Saya pun suka bau dia . 🤭

Minyak bebe anugerah kakak saya pakai elok untuk 3 anak dia

mnyk telon bebiku, mak2 kte pkai dulu2...

Anak saya guna minyak telon bebiku.