Penat ei sembelit dan buasir ni.nak nangis rasa.dah nangis dah pun. Stress.

Minum air dh. Mkn buah dah. STRESSSSSSSED!!!

3 Balas

Saya pun sama sis 🥹 .. 2 3 harini amal buah limau oren je .. kurg sikit kecut buasir tu .. klu tidak, ia punya bengkak , gtal ddk pn tk senang 😩😩

7mo ago

first

Sis cukup pengambilan kalsium? mcm kes sy lps mkn pil calcium blackmore 2 biji setiap hari baru ok

sama la,,smpi bedarah tak nak keluar kena korek😅,,saya makan tembikai,,sykur skrg hari2 da aku berak

7mo ago

2 hari saya mkn tembikai,,,cuba try mna tau oky berak nti