Normal ke perut keras 28week

Minta pendapatt mommy semua ☺️. Normal ke perut rasa keras pada waktu siang. Waktu nak tido die da ta keras 😅#firstmom #firstbaby #ingintahu

3 Balas

Saya rasa normal kot sbb hari tu saya p pac check masa tu sakit perut dia mengeras sebelah, sakit sangat, tambah 3 botol air, doktor cakap perut saya kecik bila baby gerak sebab tu saya sakit dia aktif sangat, mengeras setempat, jd lepas pada tu kalau sakit saya dh faham kenapa tahan sikit ja, masa 28weeks baby saya dh 1.4kg 🥰

normal sis . die mengeliat tu

normal..