Stress berpantang

Minta pandang mommies semua..😢😢 skrng saya berpantang dgn ibu sendiri tapi saya rasa stress sgt2.. sbb ibu saya asyik ckp susu saya kurang.. bila stress mmg susu akan drop.. patutke saya balik ke rumah dan sambung berpantang sendiri hmm #pantang30hari

2 Balas

jgn stress mommies.. biasa lah org tua mmg kurang sikit ilmu pasal susu badan ni.. tp keep ckp susu kita cukup.. apa sbb ibu puan ckp susu puan x cukup? baby kerap nangis ke? berat badan x naik? klu puan boleh handle pantang sendiri xda masalah.. bincang lah baik2 dgn ibu puan.. takut dia terasa.. klu pantang sendiri ni makan minum mandi anak semua kita buat sendiri.. xda yg tgk atau teman..

Buat pekak je puan. Yang penting baby ada kencing dan berak hari2. Tu tanda susu cukup. Dan puan keep on susukan baby bila baby nak. Bila ada demand, akan ada supply insyaAllah