Normal ke ibu hamil najis berwarna hitam ?

Minta maaf kalau soalan kurang menyenangkan 😅 perlu ke pergi ke klinik ? Perut sakit memulas2

8 Balas

normal kalau ada makan ubat iron tu..tandas mmg kena selalu cucilah, sbb mungkin sisa iron yang badan tak serap tu keluar ikut najis tu, nampak mudah berkarat ja dalam mangkuk tandas tu😅

saya start je mkn zincofer trus hitam legam najis hahah doc cakap tanda zincofer tu berkesan kt kita

Normal sis, saya ingt saya sorg je rupanya mmg semua yg ambil iron berwarna hitam najisnyaa 😅

Makan folic acid yg ada iron memg najis hitam

Saya rasa normal sbb saya pon macam tu 😅

Normal jika awak ada ambil ubat iron.

brpa. weeks??

normal