Kandungan 10week

Minggu lps 9week scan kantung lg.minggu ni 10week dah nampak janin..tp doc xda ckp pasal denyutan jantung Baby.doc ckp bentuk kantung sy x brape bulat.tp doc ckp kemungkinan sy missed misscarrage..sy buntu dan keliru knp doc ckp mcm tu.ini kandungan ke5 sy,setelah 4x keguguran sebelom ni.sy tiada bleading atau sakit perut Pn skrg..bole beri pendapat ibu2 hamil x..siapa ada pengalaman mcm sy##firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

Kandungan 10week
3 Balas

knp doc ckp camtu..sis x tye ke.klu kantung bulat tu ok..nk lbh jelas sis g klnik lain scan blk.sy dlu doc scan ckp bb xde..kosong.scan acuh x acuh ibu mane x rungsing.sy g klnik lain scan terus nmpk..ciap doc ckp dah besar dah bb

1y ago

xpe tggu dlu tgk camne

pada pendapat saya, better Puan dapatkan second opinion daripada Doktor/ klinik lain..

elok je saiz baby 9mgg. heartbeat nmpk ke x?