INGIN BERTANYA

Minggu keberapa ya boleh rasa gerakan baby? Dan macam mana nak tahu baby okay ke tak dalam perut tanpa scan. biasanya pergi checkup saya tgok nurse akn check denyutan jantung baby. Tapi saya dia tak check. Sbb kata awal lagi. Tggu 19 weeks baru bole check. Skrg baru 16 weeks. Lama lagi nk tggu 19 weeks tu🥹 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

jantung bby tu kalau pakai doppler 23w above bru dgr. x perlu risau pon. nak dgr sume tu boleh pg swasta tu pon kalau swasta tu ade speaker. ade swasta yg xde. ade scan growth biasa je.