Masuk 12w lebih

Mggu ni dh 12w lebih..tiba2 rasa badan ni ada tenaga..selera makan mcm dh ok, dpt telan makanan walaupun masih x suka nasi..bau apa2 pun dh x buat loya..cuma perut ni masih leper je..ada sesiapa serupa x? #seriusnanya

1 Balas

saya mmg takde alahan pape.. cuma saya pun rasa macam perut saya leper .. sbb sekejap tu rasa macam buncit tetiba bila bangun tidur leper hahaha

3mo ago

kan..bila bangun dr tdo pagi2 kan..mcm eh, mana perut ni 😅 mlm td pas makan ada je..